Professioneel interieuradvies voor uw nieuwe woning in Dubai

Bent u van plan om naar Dubai te verhuizen en zoekt u een professionele interior designer om uw nieuwe woning in te richten? Plan dan een afspraak bij Dami Luxury Interior. Als dé specialist in interieurinrichting in Dubai, bieden we exclusief interieuradvies aan Nederlanders en Vlamingen die naar Dubai verhuizen.

Interieuradvies op maat voor uw woning in Dubai

Bij Dami Luxury Interior begrijpen we dat elke woning uniek is en dat uw interieur een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke smaak en levensstijl. Een woning moet comfortabel aanvoelen, inspiratie bieden, functioneel zijn en de sensaties prikkelen. En dat is een hele uitdaging om te bereiken. 

Daarom bieden we bij Dami Luxury Interior interieuradvies op maat aan voor uw nieuwe woning in Dubai. In onze studio in Waalwijk stellen we samen met u een concept voor uw interieur samen. Vervolgens begeleiden we u met het maatwerk in Dubai, waar we ook een kantoor hebben. En we verzorgen de verzending van Europese meubels naar uw nieuwe woning in Dubai.

Hoe interieurdesign bij Dami in zijn werk gaat

Maak een afspraak.

Neem contact met ons op via ons contactformulier.

  Het gesprek

Tijdens de afspraak nemen we al uw wensen door. Verzamel alle informatie die van pas kan komen (foto’s, een plattegrond, kamerafmetingen, moodboards). Op basis van uw input kijken we naar de juiste kleurcombinaties en materialen aan de hand van stalen, zodat u de structuur kan voelen en ervaren.

Visualisatie.

Nadat u tevreden bent met het design maken we met onze 3D-tools een visualisatie. Deze renders zijn een perfecte verwezenlijking van uw nieuwe woning en droominterieur.

Realisatie.

Bent u enthousiast? Dan gaan we aan de slag! We ontwerpen de meubels, verzamelen de accessoires en beginnen met de vertaling van uw woonwensen.

Neem contact op

“We begrijpen dat uw interieur uw persoonlijke smaak en levensstijl moet weerspiegelen”

Luxe home interior design in Dubai

Bij Dami Luxury Interior nemen we tijdens onze afspraak in Waalwijk alle tijd om uw wensen door te nemen. Dat helpt ons bij het creëren van het luxe interieur voor uw nieuwe woning in Dubai. Geen wens is ons te vreemd. 

Of u nu op zoek bent naar een modern en minimalistisch design of uw woning een klassieke en elegante uitstraling wilt geven, interior advisor en designer Daniëlle de Ruijter zorgt ervoor dat details, materialen en het design met elkaar in balans zijn. Zodat er een warme inrichting ontstaat waarin u zich ook ver van huis helemaal thuis voelt. 

Hoogwaardige merken en exclusieve materialen 

Bij Dami Luxury Interior werken we voor het creëren van uw droomwoning in Dubai samen met hoogwaardige merken. De kwalitatief zeer goede producten van deze merken combineren we met de exclusieve materialen van de producten uit onze collectie. Zo wordt een interieur een comfortabele ruimte waarin esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. En is uw interieurinrichting er in Dubai eentje met meubels en accessoires van de beste materialen die volledig aan uw wensen voldoen.

Neem contact op met Dami Luxury Interior

Bent u klaar om uw droominterieur in Dubai te realiseren? Neem dan nu contact op met Dami Luxury Interior voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bellen, mailen of een afspraak maken via onze website. Wij helpen u graag met het creëren van de perfecte interieurinrichting voor uw nieuwe woning in Dubai.