Over Dami Luxury Interior

Ieder meubelstuk van Dami is een creatieve ingeving die via potlood op papier haar eerste leven krijgt, waarna het door middel van de keuze voor bijzondere materialen en kleuren haar weg vindt naar mondaine finesse. De luxe meubelen van Dami combineren elegantie en hedendaags ontwerp op een manier dat het menig interieurontwerp naar een hoger niveau tilt.

Daniëlle de Ruijter
Head of Design

Het team

Elies

Projectmanager

Jane

Online Marketeer

Jasmijn

Commercieel Medewerkster

Linsey

Commercieel Medewerkster

Dami Group

Dami Group bestaat uit 3 verschillende entiteiten. Gecombineerd zijn we in staat om onze klant volledig te ontzorgen en een totaalconcept op te leveren.

Dami Interior

Particulieren en zakelijke partners kunnen bij Dami Interior terecht voor interieurdesign.

Dami Luxury Interior

Dami Luxury Interior staat bekend om haar unieke, luxe meubeldesign.

DMLUXURY

De meest luxueuze accessoires van DMLUXURY tillen ieder interieur naar een hoger niveau.

 

https://www.dmlxry.com/

 

“Er is géén ruimte voor concessies als het aankomt op de details, het materiaal en het ontwerp in zijn geheel.”

Het ontstaan

Het idee voor Dami is ontstaan toen Daniëlle de Ruijter haar eigen huis inrichtte. Die volledige vrije hand beviel haar en tijdens deze inrichting was ze altijd op zoek naar nét dat ene detail in een meubelstuk dat het zo uniek maakt. Daar kwam ze erachter hoe belangrijk details en materiaalgebruik zijn in meubelontwerp. Eigenlijk is Dami dus ontstaan vanuit het oog voor details en afwerking, de stijlvolle smaak voor materialen en een eigenzinnige en creatieve kijk op het ontwerp van meubelstukken.

“Als het eerste ontwerp van een meubel de bloem is, dan is het materiaal de stengel. Een bloem kan niet zonder stengel.”

Interieur styling Exclusief interieur design

Rijke materialen, luxe meubelen

Als het eerste ontwerp van een luxe meubel de bloem is, dan is het materiaal de stengel die de bloem overeind houdt. Oftewel: de verkeerde materialen kunnen afbreuk doen aan een mooi ontwerp, maar de juiste materialen complementeren en ondersteunen het. Materialen als hoogwaardig leer, brons, marmer en walnoot vinden vaak hun weg in de ontwerpen van Dami. Rijke materialen die krachtig en tegelijkertijd toch natuurlijk overkomen.

Warme kleuren

Door strakke lijnen van moderne ontwerpen te combineren met zachte kleuren in warme tonen, onderscheidt Dami zich met haar luxe meubelen van de kilheid die vaak gepaard gaat met modern design. Denk aan kleuren als beige, parel en champagne als basistonen in combinatie met brons en bijvoorbeeld warm grijs. Harde kleuren of zwart worden alleen in kleine mate gebruikt in de details, waardoor Dami met haar kleurkeuze extra warmte geeft aan haar collecties.

“Het belang van details prevaleert altijd boven kosten en moeite.”

Details maken het verschil

Uiteindelijk onderscheidt Dami zich bij uitstek op de details. Dat komt omdat er binnen haar ontwerpen geen aanpassingen worden gedaan naar gelang het ontwerpproces verloopt. Anders gezegd: als een bepaald detail onmogelijk te maken lijkt, dan maakt Dami het mogelijk – daarvoor blijven kosten noch moeite gespaard.

“De designs zijn meer dan een visueel statement; Dami complementeert een interieur met stijlvolle, tijdloze en unieke ontwerpen.”

Stijlvol, tijdloos, uniek

Alle meubelstukken die door Dami ontworpen worden voldoen aan de hoogste maatstaven. Van de keuze voor de materialen tot aan het oog voor detail. De meubelontwerpen zijn meer dan een visueel statement; Dami complementeert interieurontwerpen in het hogere segment met stijlvolle, tijdloze en unieke ontwerpen.

Onze partners