Meubelontwerp

Dami Luxury Interior voegt extra betekenis toe aan het woord meubelontwerp. Een meubelstuk staat namelijk nooit op zich, maar is onderdeel van een groter geheel. De bijzondere visie op het ontwerpen van meubelen, gecombineerd met de visie op het complete interieurontwerp zorgt ervoor dat een meubel van Dami meer is dan een meubelstuk alleen – het is een prachtig puzzelstuk dat een interieurontwerp complementeert.

“Een meubel van Dami is meer dan een meubelstuk alleen – het is een prachtig puzzelstuk dat een interieurontwerp complementeert.”

Van tekentafel tot eindproduct

Meubelontwerp begint altijd bij een idee. Dat idee ontstaat bij Dami vrijwel altijd door diepere observatie van ogenschijnlijk alledaagse dingen. Vervolgens krijgt dat idee zijn eerste vorm aan de tekentafel en op het moment dat er een basisontwerp staat, worden de details toegevoegd en de materialen en kleuren gekozen. Van begin tot eind worden keuzes gemaakt op basis van intuïtie en stijl waarbij geen ruimte is voor concessies.

“Van begin tot eind worden keuzes gemaakt op basis van intuïtie en stijl waarbij geen ruimte is voor concessies.”

Een ode aan samenwerkingen

Omdat ieder ontwerp uiteindelijk deel uit gaat maken van een groter geheel, werkt Dami veel samen met vaste partners. Zo haalt ze haar materialen zoals leder en brons bij vaste leveranciers waarvan ze weet dat ze de hoogste kwaliteit leveren. Daarnaast wordt ook veel samengewerkt met interieurdesigners, om zo een nog mooier geheel te maken. Het samenvoegen van visies creëert uiteindelijk een écht tijdloos en uniek interieurontwerp.

Meubelontwerp op maat

Of een meubelstuk nu van begin tot eind door Dami zelf wordt ontworpen of niet, meubelontwerp is eigenlijk altijd maatwerk. Ieder detail vereist het beste vakmanschap van iedere persoon die ermee gemoeid is. Maar, waar menig meubelontwerper stopt, gaat Dami verder. Dami weet namelijk als geen ander dat het kan gebeuren dat een specifiek en uniek meubelontwerp dat u voor ogen heeft nog niet verkrijgbaar is. Aarzel niet, leg contact en dan gaan wij samen aan de slag en creëren het ontwerp dat u momenteel alleen nog op uw netvlies heeft staan.