Interieur Styling

Interieur design gaat hand in hand met het af stylen van de meubelstukken met luxe accessoires, helemaal passend bij de laatste trends. Interieur projecten bij Dami zijn dan ook een totaalconcept. Van luxe verlichting en exclusieve kunst tot luxe tafelboeken en diffusers. De luxe accessoires uit onze webshop DMLXRY worden gebruikt om een interieur nét dat beetje extra te geven. 

“Juiste woondecoratie zorgt voor een verrijking van een interieur.”

Accessoires van DMLXRY

Met veel aandacht en uiterste zorgvuldigheid hebben wij onze exclusieve, wisselende collectie aan woonaccessoires samengesteld. Wij werken samen met luxe designermerken die onze passie voor interieur delen. Denk aan ONNO, Guaxs, Missoni en MDF Italia. Dit is slechts een kleine greep uit onze luxueuze merken. We vinden het belangrijk dat interieur gelukkig maakt en dat je bij iedere binnenkomst weer geniet. Luxe prikkelt onze zintuigen en op een unieke wijze weet je jezelf te onderscheiden van de rest. 

 

Bezoek onze webshop: https://www.dmlxry.com/

Foto bank

“Alleen al het aanzicht van stijlvolle meubels en objecten is een waar lust voor het oog en straalt op en top luxe uit.”

Villa Brabant Dami
Interior by dami