Dami Luxury Interior Advisor

Een luxe woning- of commercieel interieur dat comfort biedt, functioneel is, inspireert, maar vooral de sensaties doet prikkelen. Dat is een uitdaging die interieuradviseur Dami Luxury Interior meer dan graag aangaat.

Een zorgvuldige selectie van bijzondere, duurzame materialen zoals marmer, brons, leder en walnoot spelen hierin een essentiële rol. Want een interieur gemaakt voor de toekomst bestaat niet uit losse onderdelen. Zij bestaat uit een set van samenwerkende ingrediënten die elkaar versterken, aanvullen en afmaken. Daarom worden er bij de projectinrichting keuzes gemaakt op basis van intuïtie en stijl. Ruimte voor concessies, dat is er niet.

Interieuradvies bij Dami Interior

Maak een afspraak.

Neem contact met ons op via ons contactformulier.

 

Het gesprek.

Tijdens de afspraak nemen we al uw wensen door. Verzamel alle informatie die van pas kan komen (foto’s, een plattegrond, kamerafmetingen, moodboards). Op basis van uw input kijken we naar de juiste kleurcombinaties en materialen aan de hand van stalen, zodat u de structuur kan voelen en ervaren. 

Visualisatie. 

Nadat u tevreden bent met het design maken we met onze 3D-tools een visualisatie. Deze renders zijn een perfecte verwezenlijking van uw nieuwe woning en droominterieur. 

Realisatie. 

Bent u enthousiast? Dan gaan we aan de slag! We ontwerpen de meubels, verzamelen de accessoires en beginnen met de vertaling van uw woonwensen. 

 

“Het belang van details prevaleert altijd boven kosten en moeite”

Geen ruimte voor concessies

Bij Dami Luxury Interior is geen wens te vreemd. Zoals het wordt geadviseerd, zo wordt het uitgevoerd. Als tijdens het adviesproces lijkt dat iets niet mogelijk is, maakt Dami het mogelijk. Dat is ook waar interior advisor en designer Daniëlle de Ruijter voor staat: ‘Er is geen ruimte voor concessies als het aankomt op de details, het materiaal en het ontwerp in zijn geheel’.

Interieurontwerp gaat niet alleen over functionaliteit, maar vertelt een verhaal over de woon- en commerciële ruimte. Details zijn hier de ultieme doorslaggevende factor. Het belang van details prevaleert daarom altijd boven kosten en moeite. Het spel tussen de strakke lijnen van moderne ontwerpen en zachte kleuren in warme tonen is wat Dami onderscheidt van de gebruikelijke kilheid van modern design.

carnelian

Interieuradvies voor uw woning in Dubai

Heeft u een woning in Dubai of bent u van plan er binnenkort een te kopen? Wij zijn ook gevestigd in Dubai en kunnen u op deze manier goed helpen met interieuradvies en -ontwerp voor uw woning daar. Het gesprek, ontwerp en de visualisatie doen we in Nederland, waarna we het maatwerk in Dubai verzorgen. Lees er meer over op de pagina over interieuradvies in Dubai.

Exclusief interieuradvies met een scherp oog voor detail

Om een luxe woning- of commercieel interieur te realiseren met scherp oog voor detail, finesse en design, werkt Dami samen met vaste partners. Vaste leveranciers zorgen ervoor dat zij exclusieve materialen van de hoogste kwaliteit tot haar beschikking heeft. Uitsluitend hoogwaardige merken gecombineerd met de eigen DAMI tafel collectie worden gebruikt om ongeëvenaarde interieurs te kunnen realiseren. Interieurs worden samengesteld met onder andere de volgende merken: MDF Italia, Dedar Milano, Tom Dixon, ClassiCon, B&B Italia, Limited Edition, Meridiani, Frankly Amsterdam en Linteloo. Samenwerkend met vertrouwde interieurontwerpers ontstaat er zo een extraordinaire samenvoeging van visies waaruit tijdloze, unieke designs gesmeed worden. In haar vele particuliere en commerciële projecten heeft Dami keer op keer bewezen waar interieurontwerp toe in staat is: Het creëren van een esthetische, functionele en comfortabele ruimte waar u stil van wordt.

Dami Luxury Interior is voor iedere particuliere en zakelijke wens beschikbaar. Bent u op zoek naar exclusief interieuradvies voor uw villa of kantoorpand en nieuwsgierig hoe van uw interieur een uniek verhaal gemaakt kan worden? Aan de hand van uw wensen en behoeften wordt er gekeken naar het ultieme concept waarmee uw uiteindelijke ontwerp verwezenlijkt kan worden. Neem contact op en ervaar wat interieuradviseur Dami Luxury Interior voor u kan betekenen.