Sneak Peak: Appartement Midden-Brabant

Voor dit nieuwe appartement in Midden-Brabant hebben we de volledige inrichting mogen verwezenlijken. Na het ontvangen van de moodboards zijn we aan de slag gegaan om de rustige, natuurlijk kleuren te combineren met luxe materialen zoals marmer, leer en eiken. Naar aanleiding van deze renderbeelden zijn we enthousiast geworden naar het eindresultaat!

Uit onze eigen collectie hebben we gebruik gemaakt van een maatwerk Basalt. Deze salontafel is het perfect voorbeeld van een eenvoudig en strak design wat luxe uitstraalt door het gebruik van hoogwaardige materialen. Als bijzettafel hebben we hier de Ruby gebruikt. De ruby is een bijzettafel waarvan de fijne variëteiten van steen en modern design naadloos in elkaar overgaan. Het zorgt voor een uitzonderlijk samenspel van weelderige rondingen en strakke, rechte lijnen. We hebben hier gekozen voor een Ruby bestaande uit volledig Arrabescato marmer.

In dit appartement hebben we ook onze unieke Sapphire verwerkt. De bijzettafel straalt net als een echte sapphire altijd mondaine finesse uit door de verscheidenheid van materialen. In de slaapkamer hebben we gekozen voor een combinatie van Café Amaro marmer met een Bronze Softtouch frame.

Als laatst hebben we hier de Cinnabar verwerkt. De verschillende hoogwaardige afwerkingen dragen bij aan een frisse, eigentijdse uitstraling. In dit geval hebben we gekozen voor een combinatie van geborsteld eiken op de top en volledig Café Amaro marmer onderstel.