Een uniek design voor luxe meubelen? Dami Luxury Interior ontwerpt voor u karakteristieke luxe meubelen die perfect aansluiten bij de rest van uw interieur. Luxe meubels met een unieke look and feel dus. Denk daarbij aan stijlen als Luxury Italian gecombineerd met designs en materialen uit het High End-segment. Robuuste materialen en spraakmakende details kenmerken onze design luxe meubelen. In het design van onze luxe meubelen smelt een sprankelende stijl samen met comfort en hedendaagse materialen. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze collectie meubels met luxe design. Maak kennis met onze unieke collectie en schakel ons in voor uw unieke meubelontwerp.

Design luxe meubelen met een uniek karakter

Onze design luxe meubelen ademen een gevoel van luxe en klasse. Zo maken we onder andere gebruik van de beste materialen en de nieuwste designs of ontwerpen. Dit alles komt samen in het eigen design van Dami Luxury Interior. Met onze design luxe meubelen weet u zeker dat u een unieke collectie meubelen heeft, die u nergens anders terugziet. Het design en vormgeving zijn aangepast op de wensen van onze klant, zodat er sprake is van een persoonlijke touch. Luxe meubels die uw levensstijl weerspiegelen en recht aan doen.

Onze luxe meubelen

De mogelijkheden in het ontwerp zijn eindeloos. Dami Luxury Interior kan dan ook ingeschakeld worden voor het ontwerpen van hele inrichtingen of losse meubelstukken. Daarbij letten we natuurlijk op het totaalplaatje en de stijl die u in uw woning nastreeft. Eventueel helpt Dami Luxury Interior ook met het geven van passend stijladvies. Bijvoorbeeld voor de kleur, inrichting of toegepaste materialen. Op het gebied van inrichting hebben we advies- en ontwerpervaring met diverse meubelstukken, zoals:

  • Tafels: opvallende tafelbladen van luxe steensoorten als marmer, gecombineerd met details zoals metalen of leren strips. Strak afgewerkt en tegelijkertijd een prominente rol in het interieur. Zowel eetkamer als salon- of bijzettafels!
  • Kastwerk: elegante (garderobe)kasten met mooi afgewerkte deuren, deurgrepen en lades. Ook hier heeft u de keuze uit verschillende materialen, waaronder robuuste of stijlvolle houtsoorten.
  • Zitmeubilair: van poef tot bank en van lounge chairs en arm chairs tot eetkamerstoel. Samen met u combineren we de stijl van uw andere meubilair. Daarbij letten we uiteraard op het juiste zitcomfort en beschikbare ruimte.
  • Diverse accessoires: accessoires met stijlvolle details kunnen echte eyecatchers in uw inrichting zijn. Ook deze accessoires worden veelal door onszelf ontworpen of vormgegeven.

Plan een afspraak met ons in

Uiteraard is het ontwerpen van luxe meubelen die naadloos in uw interieur passen een kwestie van persoonlijk contact en uw wensen. Neem daarom contact met ons op en plan een afspraak met Daniëlle de Ruijter (owner en designer) in. Samen met u kijkt zij naar de stijl van uw woning en de stijl die u wenst voor uw meubelen. We horen uiteraard graag wat wij voor u en uw interieur mogen betekenen.