Dami Luxury Interior ontwerpt unieke bedrijfsinterieurs. Regelmatig worden we dan ook ingeschakeld voor design tafels van het bedrijfsinterieur. Op basis van onze stijl en smaak ontwerpen we tafels die naadloos aansluiten bij de bedrijfsinrichting (die wij eventueel ook ontwerpen). Denk aan de styling van plekken in het pand als lobby’s, vergaderruimtes en werkruimtes. Met een design tafel in uw bedrijfsinterieur heeft u een echte eyecatcher die precies bij uw bedrijf en uw stijl aanpast. Spreken onze designs u aan? Lees dan zeker verder en vraag vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw bedrijf- of kantoorpand.

Design tafel bedrijfsinterieur: Een unieke touch in uw bedrijf

Een design tafel voor uw bedrijfsinterieur of op kantoor moet natuurlijk imponeren, maar moet ook zien dat u nagedacht heeft over het bedrijfsinterieur, waarbij alles in harmonie is en bij elkaar past. In combinatie met het luxe interieurontwerp voor bedrijven dat Dami Luxury Interior, wordt zo een unieke touch aan uw bedrijfsinterieur gegeven. In principe gaat het bij deze luxe tafels altijd om maatwerk. De tafel, en dan met name de tafel in vergaderruimte of boardroom, is een opvallend meubelstuk. We vinden het belangrijk dat de design tafel in uw bedrijfsinterieur praktisch is, maar zeker ook op mag vallen. Dit resulteert in een combinatie van prachtige materialen van hoge kwaliteit en aansprekende, comfortabele designs.

Materiaal van onze zakelijke design tafels

In de boardroom of vergaderruimte is de tafel dus vooral ook een stijlelement. Het is immers het middelpunt van de ruimte. De plek waar uw zakenpartners, werknemers of andere relaties plaatsnemen voor een overleg of belangrijke beslissing. Een luxe design geeft ook uw bedrijf een eigenzinnige uitstraling, mede door ons scherpe oog voor opvallende details. Daarom heeft u bij ons de keuze uit diverse materiaalopties, kleuren en designs. Met name échte luxe, natuurlijke materialen komen vaak terug in onze ontwerpen:

  • Steen: steen is een robuust element voor een tafel in de vergaderruimte en ademt natuur en sterkte uit. Anderzijds heeft steen ook zijn stijlvolle eigenschappen. Denk aan marmer in alle mogelijke kleuren, gecombineerd met andere materialen die unieke details vormen.
  • Leer en stof: zelfs leer kan toegpast worden in het tafelblad. In combinatie met de stootranden rondom het tafelblad heeft u een unieke feel aan uw tafel.
  • Metalen: de tafels kunnen met rijkelijke details worden afgewerkt, waaronder metalen poten of strips en zelfs randen waarmee het stenen tafelblad omsloten is.

Meer over de opties

Dami Luxury Interior is ook in te schakelen voor de gehele interieurarchitectuur van uw bedrijf. Naast tafels, ontwerpen wij dan ook de stoelen, wandkasten en andere meubelstukken en accessoires. Het gaat vaak om de kleine details die een interieur een unieke, moderne look and feel geven. Wij zijn als geen ander op de hoogte van de laatste stijlen en trendontwikkelingen. En vanuit dat punt hebben we onze eigen stijl en smaak toegepast. Benieuwd naar onze mogelijkheden voor u en uw bedrijf? Neem contact met ons op en plan een afspraak met Daniëlle de Ruijter (owner en designer) in.