Zoekt u een unieke touch in uw interieur? Dan is een design tafel in de woonkamer ontworpen door Dami Luxury Interior een prachtige invulling. Een salontafel met marmer, een luxe marmeren eettafel of een heuse design bijzettafel; In de ontwerpstudio van Dami Luxury Interior is alles mogelijk als het gaat om unieke, eigentijdse designs voor tafels in de woonkamer. Bent u benieuwd naar de opties, onze materialen en werkwijze? Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze design tafels voor in de woonkamer.

Design tafel woonkamer: uw unieke design

Onze designs voor tafels in de woonkamer zijn op basis van unieke, persoonlijke designs en voorkeuren. Dit wordt gecombineerd met de kenmerken van onze ontwerpen: een samensmelting van een luxueuze stijl met moderne, natuurlijke aspecten. Bij Dami Luxury Interior werken we graag met natuurlijke materialen. Een design tafel in de woonkamer kan dan ook bestaan uit diverse soorten marmer, andere steensoorten of zelfs details bevatten in metaal en stof. We combineren daarmee de look and feel van een modern interieur, maar zorgen wel dat uw meubels praktisch en comfortabel blijven. Luxe meubelen met karakter, die uw interieurarchitectuur naar een eleganter, hoger niveau tillen.

Design tafel in huis gemaakt van stijlvolle materialen

Belangrijk aspect van onze luxe designs voor tafels en andere meubels, is het gebruik van opvallende, stevige maar vooral stijlvolle materialen. Ook bij het ontwerpen van een tafel komen er verschillende opties kijken. In principe is het design of ontwerp dat u voor ogen heeft altijd te realiseren. U bepaalt de verschillende materialen die terugkomen in uw tafel, waarna wij deze materialen verwerken in het design. Een aantal materiaalopties waar wij graag mee werken:

  • Metalen: strakke zwarte ijzeren poten of juist een luxe detail van brons? Het kan allemaal verwerkt worden in uw stenen tafel. Gemaakt om gebruikt te worden, maar natuurlijk ook uitermate geschikt als stijlobject in uw interieur.
  • Stof en leer: natuurlijke materialen zoals leer en stof geven een unieke touch aan de tafel. Denk aan stootbanden rondom het tafelblad of sierlijke leren details in de tafel. De ideale combinatie van stoer, maar toch ook design en moderne styling.
  • Steen: prachtige marmersoorten zoals wit, zwart of zelfs groen marmer kunnen de tafel verwerkt worden. Niet zozeer als massief blok, maar wel als ingelegde steen met daaromheen een uniek tafelblad.

Plan een afspraak in

Heeft u interesse en wilt u een samenwerking aangaan met Dami Luxury Interior? Neem dan vandaag nog contact op via het contactformulier. Samen u bekijken we graag de verschillende mogelijkheden en uw wensen. Op basis van een persoonlijk gesprek komen we samen tot uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Hierna gaan we voor u aan de slag. Wij houden u op de hoogte over de voortgang van het project. Ook als u nog vragen heeft, bent u vrij om deze gedurende het project te stellen.