Bent u als interieurontwerper op zoek naar een exclusieve finishing touch van uw interieur? Bekijk dan hier de verschillende luxe meubels voor een exclusief interieur design. De verschillende ontwerpen uit onze collectie zijn echte meubelstukken en tegelijkertijd eyecatchers in de woning. De samenwerking met onze designer en owner Daniëlle de Ruijter kan op verschillende fronten. Zo is het mogelijk dat zij meedenkt over het totale ontwerp of alleen de styling op zich neemt. Het ontwerp van het interieur blijft in uw handen, maar wij verzorgen in dat geval een deel van de meubels of de verdere uitwerking van uw project.

Exclusief interieur design: maak kennis met onze collectie

Dami Luxury Interior focust zich op het hogere, luxe segment woningen én bedrijfsinrichtingen als het gaat om exclusief interieur design. Dit komt onder andere terug in het gebruik van diverse materialen van hoogwaardige kwaliteit. Veelal zijn dit natuurlijke materialen zoals metaal, hout, glas, stof en leer. Onze ontwerpen ademen stijlvol design uit zonder protserig te zijn en blijven overtuigend. Als moderne ontwerpstudio blijven we de laatste trends en ontwikkelingen volgen op het gebied van exclusief interieur design. We laten ons graag inspireren door nieuwe vormen, kleuren en stijlen en proberen dit mee te geven in een unieke twist aan luxe designs. Dit resulteert in een bijzonder interieur waarin de smaak en stijl van de bewoner weerspiegeld worden.

Samenwerken met Dami Luxury Interior

Als interieurontwerper de samenwerking met Dami Luxury Interior aangaan? Dat is zeker mogelijk. U heeft verschillende mogelijkheden om met ons samen te werken. U kunt er bijvoorbeeld kiezen om producten uit onze collectie gebruiken bij uw eigen interieurdesign. Anderzijds is het ook mogelijk om samen met Dami Luxury Interior aan een project te werken. Hierbij werken wij samen met u aan het ontwerp en styling van een woning of bedrijfspand. In alle gevallen gaat het om maatwerk, waarbij het onderlinge contact een belangrijke rol speelt. We gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de verschillende opties en punten waarin we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Unieke stijl en vormgeving

Zoals gezegd werken we met verschillende materialen. Vooral het natuurlijke element komt in onze ontwerpen heel duidelijk naar voren. Vooral omdat natuurlijke materialen een prachtige look and feel van zichzelf hebben. Marmer, bijvoorbeeld in open boek, met een prachtig lijnenspel, opvallende metalen vormen of robuust hout met duidelijke houtstructuur: in onze ontwerpen worden natuurlijke elementen gecombineerd met een luxe uitstraling. Dit komt terug in onze volledige collectie; van wandkasten van fijne houtsoorten tot sierkussens, poefs of een robuuste eetkamertafel van echt marmer.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die een samenwerking met Dami Luxury Interior biedt? Neem contact met ons op via de website. Wij horen graag hoe we met u een samenwerking aan kunnen gaan op het gebied van design en interieurontwerp. Wilt u meer informatie over onze producten of zoekt u advies voor uw eigen inrichting? Ook dan bent u bij Dami Luxury Interior op de juiste plek en vraag naar de mogelijkheden.