Dami Luxury Interior is ervaren op het gebied van luxe interieur styling. In onze ontwerpstudio werken we aan het ontwerpen van interieurs, luxe designs en combinaties van nieuwe vormen en materialen. In ons geval is vooral maatwerk, zodat alles perfect aansluit op uw woonstijl of inrichting van uw bedrijf- of kantoorpand. Door Daniëlle de Ruijter (owner/designer) wordt de gehele styling van uw interieur bedacht en uitgewerkt. De interieur designs die uit de ontwerpstudio van Dami Luxury Interior komen, zijn uitermate geschikt voor het luxere segment. Interesse? Maak kennis met onze werkwijze op het gebied van interieur styling en plan een eerste kennismaking met ons in.

Interieur styling door Dami Luxury Interior

Spreekt onze stijl en de verschillende designs u aan? Op basis van een persoonlijk gesprek wordt uw interieur samengesteld en advies gegeven. Vervolgens wordt gekeken naar de juiste invulling. Denk daarbij aan de verschillende kleuren, maar ook materialen, afwerkingen of details die terug moeten komen. Kortom: in samenspraak met u creëren we een uniek en passend interieur dat helemaal bij uw levensstijl én smaak past. Uw interieur styling door Dami Luxury Interior laten uitvoeren betekent dat u voor stijl, klasse en een unieke touch in uw interieur kiest!

Unieke meubels en materialen

Onze meubels, accessoires en andere elementen in onze interieur styling zijn uniek. Dat komt allereerst omdat zij in onze eigen ontwerpstudio worden bedacht, vormgegeven en uiteindelijk worden uitgewerkt. Dat betekent ook dat u unieke meubels in uw woning of kantoor heeft, gemaakt van de meest prachtige en robuuste materialen. Tafels van marmer en leren randen, stoere leren meubels of sierlijke woonaccessoires van metaal. De stijl van Dami Luxury Interior valt te omschrijven als modern maar warm, met een voorkeur voor natuurlijke materialen en strakke vormen.

Maatwerk styling en oog voor details

Alle meubels die door Dami Luxury Interior worden op basis van maatwerk ontworpen. Unieke meubels, gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. De designs zijn zowel functioneel, praktisch en natuurlijk comfortabel. Samen maken we van uw inrichting een inrichting en interieur waar u altijd van droomde en dat perfect in uw woning past. Luxe en mooie afwerkingen kenmerken ons maatwerk inclusief de volle aandacht voor details. Schitterende tafels, kastwerk en diverse andere meubelstukken met nét dat beetje meer. Meubels die imponeren of juist prachtig combineren met andere elementen in uw inrichting. Laat u verrassen door de designs, materialen, stoffen en luxe accessoires die wij aanbieden.

Persoonlijk interieuradvies? Plan een afspraak in!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, designs en andere ontwerpen voor uw interieur? Plan dan vandaag nog een afspraak met Dami Luxury Interior via het contactformulier op onze website. Wij horen graag hoe wij u het beste kunnen helpen om het droomdesign dat u voor ogen heeft te realiseren. Samen kijken en vergelijken we de diverse mogelijkheden voor een unieke stijl in uw woning of bedrijf.