Met onze luxe interieur accessoires geeft u uw woonkamer of bedrijfsinterieur de unieke, finishing touch. Vaak worden woonaccessoires over het hoofd gezien, maar bij Dami Luxury Interior weten we als gaan ander wat de kracht is van deze kleine, maar belangrijke details. Deels ontwerpt Daniëlle de Ruijter (CEO en designer) zelf de luxe interieur accessoires, maar in onze interieurontwerpen werken we ook regelmatig met de producten van onze partners. Bent u benieuwd wat deze luxe interieur accessoires zijn en wat ze kunnen toevoegen aan uw interieur? Dami Luxury Interior is de stijlspecialist met oog voor rijke details en accessoires.

Luxe interieur accessoires voor een uniek interieur

In de webshop vindt u een groot deel van onze collectie luxe interieur accessoires. Zoals we hierboven al meldden maken details een interieur compleet. Veel details komen dan ook terug in de accessoires in een woning. Denk bijvoorbeeld aan luxe kussens met prettige stoffen en kleuren. Ook vazen, plaids, kunstvoorwerpen en zelfs plaids kunnen als luxe interieur accessoire uw interieur nét dat beetje meer geven. Schakelt u ons in als interieurontwerper, dan kunnen wij zowel accessoires uit onze eigen studio gebruiken als accessoires uit ontwerpstudio’s waar wij mee samenwerken.

Stijlvolle accessoires

Dami Luxury Interior werkt voornamelijk met diverse luxe stijlen en materialen. Deze komen uiteraard terug in de accessoires uit onze collectie. De accessoires kunnen verschillende doeleinden hebben. Ze kunnen meer kleur aan uw interieur geven, zoals de luxe sierkussens en kaarsen. Anderzijds hebben ze ook een praktische functie. Deze functie ligt vooral bij de accessoires als vazen of onze geurstokjes. In de ontwerpstudio van Dami Luxury Interior worden regelmatig nieuwe accessoires bedacht, uitgetekend en uiteindelijk ook gefabriceerd. Houd daarom ook onze website en webshop in de gaten voor de laatste designs. Bestel uw producten gemakkelijk via onze webshop!

Onze materialen

In onze collectie meubels en accessoires combineren we luxe en comfort met stijlvolle materialen. Natuurlijke materialen zoals hout, metaal, maar ook stof en leer komen veelvuldig terug in onze ontwerpen. Ook in de accessoires en andere details, zetten wij eenzelfde lijn door. Zo kunt u onze collectie geurstukjes of luxe sierkussens heel goed combineren met een door ons ontworpen tafel of wandkast. Esthetisch design en comfort gaan daarbij hand in hand.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar die final touch in uw interieur of wilt u uw interieur helemaal laten ontwerpen door Dami Luxury Interior? Dat is zeker mogelijk! Wij gaan graag met u in gesprek en bekijken dan de verschillende mogelijkheden en designs die u aanspreken. Op basis van dit gesprek worden diverse accessoires en designs gecombineerd. Stijlvol, eigentijds en met luxe afwerkingen. Neem contact op voor meer informatie en plan een afspraak in met Daniëlle de Ruijter, CEO en designer van Dami Luxury Interior. Wij horen graag hoe wij met uw interieur aan de slag mogen en deze kunnen voorzien van nét dat beetje meer.