MASTERS. EXPO 2022

Ook in 2022 hebben we weer deelgenomen aan de MASTERS. EXPO. Na maanden lange voorbereidingen was het 8 tot en met 12 december eindelijk zover. In samenwerking met onze vaste partners hebben we weer een mooie stand gerealiseerd. Het ontwerp van de stand is een perfect voorbeeld van hoe een project gerealiseerd kan worden. Aan de hand van een 3D-visualisatie is deze woonkamer werkelijkheid geworden. 

Van onze eigen meubelcollectie hebben we een aantal unieke combinaties gebruikt. Eén daarvan is de Spinel Flowerbed. Geen marmer, eiken of glas, maar een uniek ‘flowerbed’ bovenop de tafel. Het ‘flowerbed’ is gemaakt door talloze stukjes beschilderd rijstpapier tot kleine bloesems te vouwen. 

Ook hebben we gebruik gemaakt van onze best verkochte tafel, de Pearl. Op de MASTERS. EXPO 2022 is de combinatie van Calacatta Oro marmet met softtouch beige lamellen gebruikt. 

De Cinnabar is decoratieve en functionele console tafel met strakke en eenvoudige vormen. De Cinnabar op de MASTERS. EXPO is onze nieuwe variant. Het is een combinatie van geborsteld eiken top met marmeren frame. Dit geld ook voor de Orion console tafel. Het frame bestaat uit het marmer Silverroots met een metal laquer afwerking.