Retouren

Heeft u iets besteld of gekocht dat u toch niet aanspreekt? Dan heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren. Bij DAMI Luxury Interior kunt u retourneren als u dat binnen 14 dagen na aankoop aan ons meldt.

Naar welk adres moet ik de artikelen verzenden die ik wil retourneren?
Stuur de artikelen die u wilt retourneren compleet en in de originele verpakking naar onderstaand adres:

DAMI Luxury Interior
De Kroonweg 12
5145 NH Waalwijk
Nederland

Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren van artikelen?
Artikelen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na aankoop als het artikel schoon, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zit. Artikelen die beschadigd of niet compleet zijn, komen dan ook niet in aanmerking voor restitutie.

Maatwerk artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Hoe wordt mijn terugbetaling verwerkt?
Zodra we uw retourzending hebben ontvangen, maken we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk over. Geldteruggave is op basis van de door u gekozen betaalwijze.

Wat kost het retourneren van artikelen?
De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wanneer u een verkeerd of defect artikel heeft ontvangen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan een retourlabel toesturen waarmee u kosteloos kunt retourneren.

Aansprakelijkheid retourzending
Het retourneren van artikelen is op eigen risico. Dit houdt in dat DAMI Luxury Interior niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen.