Appartement Marbella

Dit nieuwe project, een luxe appartement bestaande uit 4 slaapkamers met 4 badkamers, is volledig ontworpen door Daniëlle de Ruijter. Samen met onze partner zijn onderstaande render beelden ontworpen, om een compleet beeld te schetsen van hoe het appartement eruit komt te zien. De komende maanden zal er hand gewerkt worden om dit project te realiseren aan de hand van de render beelden. Wij kunnen niet wachten op het eindresultaat!

In dit project hebben we in de keuken gebruik gemaakt van de Carnelian. De standaard variant van deze eettafel is rond en komt met glas, marmer of wood. In dit project hebben we een unieke variant samengesteld. Er is gebruik gemaakt van 2 frames met één grote glasplaat.

In de woonkamer hebben we een lichte variant van de Pearl gebruikt, een combinatie van Calacatta Oro marmer en softtouch off-white lamellen. Deze past perfect bij de andere lichte tinten van het interieur.

In meerdere slaapkamers van dit appartement hebben we de Nova samengesteld. De Nova is beschikbaar in verschillende soorten stoffen in combinatie met een marmer of softtouch onderstel. Ook hebben we gebruik gemaakt van de Spinel als bijzettafel in de slaapkamers. De lichte Spinel is een combinatie van Tasjmahal marmer met off-white softtouch afwerking. De donkere Spinel is een combinatie van Café Amaro marmer inleg met brown bass metal laquer plinten en softtouch bronze.